Blog

Neden Amazon Web Services (AWS)?

< Geri Dön
Blog Konusu:
Blog Konusu:
Sektör:
Blog Konusu:
İçerik Tipi:
Araçlar

Neden Amazon Web Services (AWS)?

AWS (Amazon Web Services) 2006 yılında kurulan;  Google(Cloud Platform), Microsoft(Azure), IBM(SoftLayer, Bluemix) gibi bulut bilişim ve depolama hizmeti veren dünyanın en büyük servis sağlayıcısıdır.

Tüm bulut sistemlerde olduğu gibi, AWS içindeki tüm modülleri ayrı ayrı, ama bir araya geldiğinde üstün performaslı çalışacak şekilde tasarlamıştır. Hepsinin ayrı modül olması sistemin performansını muazzam oranda artırmaktadır. Dünyanın önde gelen şirketlerinden Airbnb, Adobe, Philips,SAP,Netflix gibi firmaların tercihi olan AWS, sunduğu yüksek güvenlik ve yüksek servis seviyesi oranı ile birçok başarılı firmayı müşteri edinmiştir.

Payfull olarak bizler de güvenliğe yüksek önem veriyor, sistemimizin yüksek servis seviyesi ile ayakta kalabilmesi için AWS tercih ediyoruz.

AWS 2006 yılında kurulan; Google(Cloud Platform), Microsoft(Azure) gibi bulut bilişim ve depolama hizmeti veren dünyanın en büyük servis sağlayıcısıdır.


Daha detaylı bilgi, demo ve sunum başvurusu için 0850 840 14 17 nolu telefon ile bize ulaşabilir ya da başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Daha fazla blog için tıklayın.
Sektör analizi yazılarımızı okumak için tıklayın.