Blog

Payfull En İnovatif Fintech Kuruluşları Arasında!

< Geri Dön
Blog Konusu:
Blog Konusu:
Sektör:
Blog Konusu:
İçerik Tipi:
Makale

Payfull En İnovatif Fintech Kuruluşları Arasında!

İngiltere merkezli finans haber websitesi Daily Finance geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki en inovatif Fintech firmalarını açıkladı. Listede Fincore Finansal Teknolojiler A.Ş.’nin alt kuruluşlarından Payfull da kendine yer buldu. Firmaların inovatif ürünler, hızlı büyüme, yönetim ve sektörel etki gibi alanlarda değerlendirilerek seçildiği listede Payfull’dan inovatif ürünleri ile işletmelere, bankalara ve ödeme kuruluşlarına hizmet veren fintech şirketi olarak bahsedildi.

Fintech İstanbul ve Bankalararası Kart Merkezi işbirliği ile hazırlanan Türkiye Fintech Ekosistemi Haritası’nda yıllardır kendine yer bulan Payfull, uluslararası fintech basınında da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

2015 yılından bu yana online tahsilat ve ödeme sistemleri alanında hizmet sunan Payfull, günden güne kendini geliştiren yenilikçi mühendis kadrosu ile orta ve büyük ölçekli işletmelere hizmet vermeye devam etmektedir. Bünyesinde Bayi Tahsilat Sistemi, B2C Tahsilat Sistemi, Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu, Sanal POS Entegrasyonu gibi çözümler bulunduran Payfull, sektörlere göre uyarlanabilen yapısı ile turizmden eğitime onlarca sektörde yüzlerce firma ile çalışmaktadır.

 

Farklı sektörlerden bazı Payfull müşterilerinin yorumları:

"Artan işlem hacmi ve ödemede güvenliği sağlamak için online tahsilat sistemi kullanamaya karar verdiğimizaşamada Payfull ile tanıştık. O günden beri sonsuz destek ve hızlı çözümler sundular."

Gaye Kantar - Prysmian Kablo, Kredi ve Risk Yönetim Müdürü

 

“Payfull’dan önce hem zaman kaybı hem de güvenlik sorunları yaşıyorduk. Payfull çözümlerini kullanmaya başladıktan sonra chargeback sorunumuz %90 oranında ortadan kalktı. Olası gelir kayıplarının önüne geçtik”

Sinan Onbulak - Titanic Hotels, E-Ticaret Direktörü

 

“Payfull’dan önce her yere mobil pos yetiştiremiyorduk. Payfull bize bu konuda inanılmaz kolaylık sağladı. Ayrıca ödeme konusunda sıkıntı yaşayan müşterilerimize taksit imkanı sağlanması onları çok rahatlattı. ”

Aytuğ Işıklı - Hatipoğlu Halı, Finans Direktörü

 

“Payfull kullanmaya başladıktan sonra satışlarımız %20 arttı. Payfull sayesinde müşterilerimize daha cazip taksit koşulları sunabildik.

Semih Sarıgöller - Sarıgöller Grup, Yönetim Kurulu Üyesi


Daha detaylı bilgi, demo ve sunum başvurusu için 0850 840 14 17 nolu telefon ile bize ulaşabilir ya da başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Daha fazla blog için tıklayın.
Sektör analizi yazılarımızı okumak için tıklayın.