Blog

Tekrarlı Ödeme Almanın Kolay Yolu

< Geri Dön
Blog Konusu:
Blog Konusu:
Sektör:
Blog Konusu:
İçerik Tipi:
Makale

Tekrarlı Ödeme Almanın Kolay Yolu

Abonelik ödemeleri, çağımızın yeni model ödeme sistemini karşılamaktadır. Gazete abonelikleri, fitness üyelikleri, apartman aidatları, çeşitli dijital ürünlere ulaşmak için gerekli olan lisans paketleri ve bayilik ödemeleri gibi binlerce çeşit ödeme, abonelik ödemeleri sayesinde kullanıcılara ulaşmaktadır.

 

Düzenli ödeme almak isteyen işletmeler için abonelik sistemi, eşsiz bir ödeme alternatifi sunmaktadır. Bu sistem sayesinde bir anda yüksek miktarda ödeme yapma imkanı bulunmayan müşteri/kullanıcı/tüketicilere ödemeleri belirli parçalar halinde gerçekleştirme olanağı sunulmakta ve işletmelere ise sürekli/düzenli online tahsilat sistemi oluşturmaktadır. Böylece aylık olarak yenilenen hizmetler için abone olan kişi ile tekrar iletişime geçilmeksizin otomatik bir şekilde tekrarlayan ödemenin alınması mümkün hale gelmektedir.

 

Ödemelerini aksamadan, düzenli bir şekilde almak isteyen işletmeler, online tahsilat sistemi çerçevesinde ödeme yöntemlerini yenilemeli, abonelik sistemi modeliyle profesyonel ödeme sistemi çerçevesini oluşturmalı ve nakit akışını düzene koyarak geleceğe hazırlanmalıdır. Peki düzenli abone ödemeleri almak bu kadar kolay mı? Abonelik sistemi nasıl çalışıyor? Gelin birlikte keşfedelim.

 

Kredi Kartı Saklama ve Tekrarlayan Ödeme

Online ödeme yöntemleri kapsamında abonelik sistemi kurmak ve düzenli abone ödemeleri almak için mutlaka kart saklama sisteminin kurgulanması ve tekrar eden ödemelerin özel bir yazılım dahilinde takip edilmesi gerekir. İşletmelerin sunduğu abonelik hizmetinin temelinde aboneye ait kart bilgilerinin tutulması kritik bir yer tutmaktadır. Keza kart bilgilerinin saklanmadığı bir senaryoda, aylık ödeme almak olanaklı olmayacaktır. Özel bir yazılımla kart bilgilerinin saklanması mümkün olsa dahi PCI DSS standartlarında bir dış hizmet sağlayıcıdan hizmet alınması, bankacılık mevzuatı gereği bir zorunluluk teşkil etmektedir.

 

Değişken fiyatları olan ve yüksek sayıda abonesi bulunan işletmeler için abonelik sistemi altyapısını kurmak ve aylık olarak otomatik online tahsilat gerçekleştirmek, ciddi bir zaman tasarrufu oluşturacak, tekrarlayan ödemelerin takibini oldukça kolaylaştıracak ve maliyetleri minimize edecektir. PCI DSS standartlarında hizmet sunan Payfull, gerek kredi kartı bilgilerini saklama gerekse tekrarlayan ödemeleri online abonelik sistemi kapsamında otomatik olarak gerçekleştirme olanakları ile müşterilerini geleceğe hazırlamaktadır.

 

Abonelik Ödemelerini Hatırlatın

Abonelik ödemeleri veya aylık düzenli ödemeler,zamanında tahsil edilemediğinde hem işletmeler hem de aboneler için büyük sorunlar yaratabilmektedir. Bankaların otomatik ödeme talimatlarında ortaya çıkabilen problemler, aylık ödemenin unutulması, işletmeden fiziken uzak olunması gibi nedenler, abone veya müşterinin aylık ödemelerini aksatmasına zemin hazırlayan etkenler arasındadır. Bu tür tekrar eden ödeme anlaşmaları için en makul seçenek Payfull online tahsilat sistemi olacaktır.

Payfull’un güvenli kart saklama sistemi sayesinde aylık ödemeleri belirlenen zamanlarda, belirlenen tutarda ve belirli sıklıkta tahsil etmek mümkündür. Böylece ödemesi gecikmeyen alıcılar da ödemeyi aksatma korkusu olan aboneler de rahat bir nefes alabilecektir. Daha da önemlisi Payfull online ödeme abonelik sistemi, tahsilat zamanında gerçekleşmezse durumu tespit ederek aboneye özel hatırlatma amaçlı e-posta veya SMS gönderebilmektedir. Buda ödemenin unutulması riskini minimize ederek tahsildarın çok daha kısa sürelerde ödemesini alabilmesine olanak tanımaktadır. Hızlı, güvenli, düzenli ve şüphesiz akıllardan çıkmayacak bir ödeme sistemi ile siz de aylık ödemeleriçin kaygı duymaktan kurtulabilirsiniz.

 

Kullanıcı Dostu Yönetim Paneli

Ödeme altyapılarının genellikle kompleks ve belirli bir yaş kitlesini hedef edinen yapıda olduğu bilinir. Ancak Payfull Online Tahsilat Sistemi, kullanım kolaylığı sağlayan yapısı ile işletmelerin online ödemelerini kolaylıkla ve düzenli olarak yönetebilmesine olanak tanımaktadır. Kullanıcı dostu yönetim paneli sayesinde geçmiş ve gelecek ayların abonelik ödemelerini kontrol etmek, tahsil edilmiş ve edilecek miktarları listelemek ve abonelik ödemesi alınacak farklı kaynakları karşılaştırmak mümkündür. Böylece aklınıza takılan herhangi bir durum olduğundan sistem üzerinden kolaylıkla yapabileceğiniz bir sorgulama ile içiniz rahat edecektir.

 

Nakit Akışınızı Düzenleyin, Geleceği Planlayın!

Abonelik ödeme sistemi ile nakit akışınızı düzenleyebilir ve abonelik ücretlerinin zamanında ödenip ödenmeyeceğine ilişkin endişelerinizi rafa kaldırabilirsiniz. Payfull abonelik sistemi ile birlikte tekrarlayan ödemeler için kredi kartı bilgileri saklanacak ve aylık olarak almanız gereken ödeme miktarı, otomatik olarak tahsil edilecektir. Böylece tahsilat problemini ortadan kaldırabilecek ve aylık gelir giderlerinizi tam olarak netleştirebileceksiniz. Geleceği planlayarak onu inşa etmeyi hedefliyorsanız, Fincore Payfull Online Tahsilat Sistemi tam size göre!

Tekrar eden ödemeleri ve kredi kartı bilgilerini saklayan Payfull abonelik sistemi ile nakit akışınızı düzenleyin, geleceğe hazır olun!


Daha detaylı bilgi, demo ve sunum başvurusu için 0850 840 14 17 nolu telefon ile bize ulaşabilir ya da başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Daha fazla blog için tıklayın.
Sektör analizi yazılarımızı okumak için tıklayın.